AK Parti’de kesilen pasta bir ilçeyi karıştırdı

Haber61/Haber Servisi- Trabzon’da doğum günü kutlaması krize neden oldu…AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel’e ilçe okullarında görev alan idareci ve okul müdürlerinin parti binasında doğum günü pastası keserek kutlama yapması muhalefeti kı

AK Parti’de kesilen pasta bir ilçeyi karıştırdı

Haber61/Haber Servisi- Trabzon’da doğum günü kutlaması krize neden oldu…

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel’e ilçe okullarında görev alan idareci ve okul müdürlerinin parti binasında doğum günü pastası keserek kutlama yapması muhalefeti kızdırdı.

MHP İlçe Teşkilatı pasta kesilen fotoğrafı facebook ta yayınlayarak, “DEĞERLİ ÇARŞIBAŞILI VELİLER İŞTE YENİ OKUL MÜDÜRLERİNİZ AKP İLÇE TEŞKİLATINDA İLÇE BAŞKANLARININ YAŞ GÜNÜNÜ KUTLUYORLAR MÜDÜRLÜK MAKAMINA YAKIŞMADI BİZCE YENİ TÜRKİYE NİN YENİ MÜDÜRLERİ” notunu düştü.

MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı Cevat Yılmaz, “Fotoğrafı öğretmenlerin sitesinde AK Parti’nin sitesinden aldım. Şimdiye kadar burada olmamış bir olay. Okul müdürü devleti temsil eder burada ne işi var. Siyasete bulaştılar. Bir önceki kaymakamla da bunu paylaştım. İlçede eğitim çok geride kaldı diyordu kaymakam beye bende, ‘Öğretmenler korkuyorlar. Sendikaya üye olanlar bile.. İlçe tanıtılamaz böyle bu da sorun dedim. Yazık böyle bir şey olur mu?” dedi.

fotoğrafın altına gelen yorumlar krizi patlattı.

Adem Kul: Yakışır

Cengiz Kemaloglu: Sistem kurbanları

Tamer Çağlar: Ayrıca bu resmi bir ihbar ve şikayet olarak savcılığa suç duyurusunda bulunun !!! Bir devlet memurunun mesai saatleri içersinde bir parti binasında bulunamaz !!! Hiçbir şekilde parti binasına giremez !!! Savcılığa bu resmi suç duyurusunda bulunun !!!

Erol Bektaş: Bu müdürler milletin değil akp nin müdürleri olduğundandır.belki de amerikayı ilk keşfeden müslümanlardır sakın dokunmayın yanarsınız:))

Osman Ertuğrul: Eskiden müdür atamalarında liyakat aranırdı. Daha sonra bu bir sınava bağlandı. Ama sınav sonucuna da bilinen yöntemlerle müdahale ettiler. Ama bu onları tatmin etmedi. Bu sefer de bizden icazet almadan müdür olamazsınız dediler. Şimdi bu kişiler müdür olduklarını, müdür olacaklarını sanıyorlar. Atalarımız ne güzel söylemiş ''Davul birinin boynunda tokmak ötekinin elinde'' Ama o resimde görünen le 657'ye göre suçtur. Eğer devlet memurları kanununu uygulayan birimler varsa..

Yılmaz Ömer: Yeni Türkiye manzaraları hayırlı olsun

Öte yandan ilçe başkanına doğum günü yapan okul müdürlerinin; Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Serkan Akkan, Kovanlı İlköğretim Okulu Müdürü Tolga Mutlu, İlçe'de tek bulunan Anaokulu Müdürü Turgay Çakır, Eğitim Birsen'in Çarşıbaşı Temsilcisi İlçe Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet İsmail Topal oldukları öğrenildi.

Konu ile ilgili açıklam yapan AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, "doğum günü bir jestti. Sendika temsilcisi arkadaşlarım hepsi. Burada yapılan siyasi bir şey yok! Bundan bir kaç gün önce öğle paydosunda ziyaret ettiler. bende kendilerini daha önce sendika binalarında ziyaret etmiştimç. Bunda yanlış bir şey yok" diyerek cevap verdi.

10811204_848720005222481_232719002_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam