Lise öğrencisi sokakta vuruldu!

Mersin'de lise 3. sınıf öğrencisi sokak ortasında kimliği belirsiz kişiler tarafından bacaklarından vuruldu.Alınan bilgiye göre, Barış Mahallesi Şahin Halı saha civarında arkadaşları ile yürüyen Şevket Pozcu Lisesi 3. sınıf öğrencisi Serdar Akın A. yanına

Lise öğrencisi sokakta vuruldu!

Mersin'de lise 3. sınıf öğrencisi sokak ortasında kimliği belirsiz kişiler tarafından bacaklarından vuruldu.

Alınan bilgiye göre, Barış Mahallesi Şahin Halı saha civarında arkadaşları ile yürüyen Şevket Pozcu Lisesi 3. sınıf öğrencisi Serdar Akın A. yanına yaklaşan kimliği belirsiz 4 kişi ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sonucu kimliği belirsiz kişilerden biri öğrencinin bacaklarına av tüfeği ile ateş etti.

Bacaklarından yaralanan ve kanlar içinde kalan genç ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler