Trabzonlu işadamlarına müjde!

Finansman paketleri ile reel sektörün hareketlenmesine olanak sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile 250 milyon TL'lik kredi protokolü imzaladı. Protokol kapsamında oda üyeleri uygun maliyet ve vade seçenekleri ile kr

Trabzonlu işadamlarına müjde!

Finansman paketleri ile reel sektörün hareketlenmesine olanak sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile 250 milyon TL'lik kredi protokolü imzaladı. Protokol kapsamında oda üyeleri uygun maliyet ve vade seçenekleri ile kredi kaynaklarından yararlanabilecek.

Türkiye Finans, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile 250 milyon TL'lik kredi protokolü imzaladı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na üye olan ve gerekli şartları taşıyan tüm işyerlerini kapsayan protokole göre Türkiye Finans, Trabzonlu sanayicilerin ihtiyacı olan hammadde, ticari mal, makina-techizat, taşıt, gayrimenkul, bilgisayar vb. emtialar için toplam 250 milyon TL'lik kredi imkanı sağlayacak.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılan protokol kapsamında, diğer illerde olduğu gibi reel sektöre katkı sağlayacaklarını ifade eden Türkiye Finans Genel Müdürü Yunus Nacar, "Türk ekonomisinde reel sektörün rolü çok büyük. Üretim yapmayan; tüm ihtiyaçlarını dışarıdan karşılayan bir ekonominin uzun vadede ayakta kalması mümkün değildir. Bu kapsamda biz de Türkiye Finans Katılım Bankası olarak Türkiye'nin çeşitli illerinde üretim ve ticaret potansiyelinin yükseltilmesi amacıyla sanayi ve ticaret odalarımızla protokol yapıyor, sanayici ve işletmecilerimize düşük maliyet ve farklı vade seçenekleri sunuyoruz" diye konuştu.

Türkiye Finans ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokole göre nakdi krediler; aylık ödemeli ticari kredi gibi değerlendirilerek 12 aya kadar vadeli kullandırılacak. KOBİ'lerin gayrimenkul alımı, ticari araç alımı ve makine alımı için kullandırılacak kredilerin vadesi ise 36 aya kadar uzatılabilecek. Kullandırılacak kredilerin aylık kar oranları TL'de yüzde 0,95'den, USD'de ve EURO'da ise yüzde 0,50'den başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi