Laz Ziya toprağa verildi

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde hayatını kaybeden ünlü seslendirme sanatçısı, sinema ve tiyatro oyuncusu İstemi Betil'in cenazesi (68) toprağa verildi.Betil'in cenazesi, Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi'nde öğlen namazını müteakip cenaze namazının ardından K

Laz Ziya toprağa verildi

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde hayatını kaybeden ünlü seslendirme sanatçısı, sinema ve tiyatro oyuncusu İstemi Betil'in cenazesi (68) toprağa verildi.

Betil'in cenazesi, Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi'nde öğlen namazını müteakip cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye, Betil'in eski eşi Asuman, kızları İrem, Senem Betil, aile yakınları, dizi, sinema ve tiyatro oyuncularından Nuri Alço, Nusret Çetinel, Abidin Yerebakan ile bazı sanatçı dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kızları İrem ve Senem, cenaze namazı öncesinde babalarının tabutuna sarılarak göz yaşı döktü. İki kardeş, defin sırasında fenalık geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam