Trabzon'da veresiye plaketi

Trabzon'da vatandaşlara veresiye et veren kasap Orhan Altuntaş, mahalleli kadınlar tarafından teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.Fatih Mahallesinde 20 yıldır kasaplık yapan Orhan Altuntaş, mahalleli kadınlar tarafından teşekkür plaketiyle ödüllendirilmesi

Trabzon'da veresiye plaketi

Trabzon'da vatandaşlara veresiye et veren kasap Orhan Altuntaş, mahalleli kadınlar tarafından teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

Fatih Mahallesinde 20 yıldır kasaplık yapan Orhan Altuntaş, mahalleli kadınlar tarafından teşekkür plaketiyle ödüllendirilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Altuntaş, "20 yıldır bu mahallede kasaplık yapıyorum. Bu zaman içerisinde parası olmayanlara veresiye et verdim. Ama parasını da aldım. Almadıklarım da olmuştur. Para önemli değil, önemli olan insanlık. Mahallelilerin bana güven duymaları ve böyle güzel bir ödülle ödüllendirmeleri beni çok mutlu etti. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"O PLAKETİ HAK ETTİ"
Mahalle sakinlerinden Seval Şahin, "20 yıldır mahallemizde kasaplık yapan Orhan bey, örnek kişiliğiyle tüm mahalle sakinlerinin takdirini kazanmış biridir. Hiçbir müşterisini parası yok diye geri çevirmemiştir. Bu nedenle de mahalleli kadınlar olarak bir araya gelip kasabı ödüllendirmemiz gerektiğini konuştuk. Aramızda para toplayıp bir teşekkür plaketi hazırlattık. Önceki gün de kendisine takdim ettik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel