Köpek korkutunca inek göle daldı

  Metin Karataş isimli besici, Van-Özalp karayolu üzerinde bulanan hayvan pazarından 21 dana satın aldı. Karataş, hayvanların bir bölümünü kamyona yükleyip evine gönderdikten sonra geri kalan 4 dana için aracın dönmesini beklemeye başladı. Bu sırada pazar

Köpek korkutunca inek göle daldı

 

 

Metin Karataş isimli besici, Van-Özalp karayolu üzerinde bulanan hayvan pazarından 21 dana satın aldı. Karataş, hayvanların bir bölümünü kamyona yükleyip evine gönderdikten sonra geri kalan 4 dana için aracın dönmesini beklemeye başladı. Bu sırada pazar etrafında dolaşan başıboş köpeklerden korkan danalardan biri, hızlı bir şekilde Sıhke Gölet’ine doğru kaçmaya başladı. Metin Karataş'ın peşinden koştuğu dana, göletin derin ve soğuk sularına doğru ilerlemeye başladı. Çevredeki bazı vatandaşlar yardım etmek isteseler de dana korkudan göletin derin sularına doğru gidince geri çekilmek zorunda kaldılar. Hayvan sahibi çaresizlik içerisinde gölet kenarında, dana ise gölet içerisinde yaklaşık bir saat bekledi. Bir saatin sonunda dananın yavaş yavaş kıyıya geldiğini gören Karataş, ayakkabılarını çıkardıktan sonra pantolonunun paçalarını sıvayıp suya girdi. Karataş, uzun uğraşlar sonucu yorulan danayı gölden çıkartarak derin bir nefes aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam