Bayraktar Çaycuma'ya gitti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Çaycuma'da Filyos Çayı'nın üzerindeki köprünün çökmesiyle ilgili olarak, ''Bu acıyı sarmak için hükümet olarak, devlet olarak ne gerekiyorsa yapacağız'' dedi.Bakan Bayraktar'a, Çaycuma'ya gelmeden önce olayla

Bayraktar Çaycuma'ya gitti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Çaycuma'da Filyos Çayı'nın üzerindeki köprünün çökmesiyle ilgili olarak, ''Bu acıyı sarmak için hükümet olarak, devlet olarak ne gerekiyorsa yapacağız'' dedi.

Bakan Bayraktar'a, Çaycuma'ya gelmeden önce olayla ilgili brifing verildi.
 
Daha sonra köprünün çöktüğü alanda incelemelerde bulunan Bayraktar, yetkililerden arama çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
 
İncelemesinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Bayraktar, ''Çok zor bir olay, olmamalıydı böyle bir olay, Türkiye'nin başına böyle bir olay gelmemeliydi. Maalesef böyle bir acıyı yaşadık'' dedi.

450.20120411104942.jpg
Bunun kendilerine çok büyük ders olacağını bildiren Bayraktar, şöyle konuştu:
 
''Bu acıyı sarmak için hükümet olarak, devlet olarak ne gerekiyorsa yapacağız. 250 arama kurtarma ekibi çalışıyor. Devletimizin ilgili birimleri valimizin başkanlığında burada çalışma halinde. Biz de buradayız. Yarın yine burada olacağız. Daha sonra yine olacağız. Olan olmuştur, çok büyük acı vermiştir, ders vermiştir. Bundan sonra süratli bir şekilde gereğini yapacağız. Yaraları sarmak için devlet olarak hep burada olacağız.''
 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, olayda ölen Meryem Başören'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

400.20120411105014.jpg

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Çaycuma'da Filyos Çayı'ndaki köprünün çökmesi sonucu kaybolduktan sonra cesedi bulunan Meryem Başören'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Bayraktar, köprünün çöktüğü bölgede incelemelerini tamamladıktan sonra, Yolgeçen köyüne gitti. 
 
Olayın ardından cesedi bulunan Meryem Başören'in ailesine taziye ziyaretinde bulunan Bayraktar, daha sonra, babası ve yeğeni suya düşerek kaybolan belediye başkanı Mithat Gülşen'in baba evini ziyaret etti.
 
Bayraktar, Gülşen ve yakınlarıyla görüştükten sonra, ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset