Kızını ve gelinini fuhşa zorladı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde evli kızı ve gelinin de arasında bulunduğu 10 kadını fuhşa zorladığı tespit edilen 55 yaşındaki kadın ile 2 arkadaşı gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İlimtepe Mahallesi'nde bir kadının evli kızı ve gelinini fuhşa zorladığ

Kızını ve gelinini fuhşa zorladı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde evli kızı ve gelinin de arasında bulunduğu 10 kadını fuhşa zorladığı tespit edilen 55 yaşındaki kadın ile 2 arkadaşı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İlimtepe Mahallesi'nde bir kadının evli kızı ve gelinini fuhşa zorladığı ihbarı üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

 

Yapılan araştırmanın ardından kızı G.E. ve gelini B.B'yi fuhşa zorladığı öne sürülen 55 yaşındaki Gülperi B. ile arkadaşları Suca K. (55) ve Ayşe A. (64) gözaltına alındı.

 

Gülperi B'nin, kızı ve gelininin evlerine damadı ve oğlu işe gittikten sonra Suca K. aracılığıyla bulduğu kişileri gönderdiği, tehdit ederek de fuhşa zorladığı öğrenildi.

 

Bu arada, gözaltına alınan 3 kadının aralarında evli olanların da bulunduğu P.A, H.Y, Y.O, F.T, M.B, F.Ö, G.C. ile A.K'yı fuhşa zorladıkları belirtildi.

 

Gülperi B, Suca K. ve Ayşe A. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Fuhşa zorlandıkları belirtilen 10 kadının ise zanlılardan şikayetçi oldukları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam