Kız meselesi dehşet saçtı!

Ankara'da kimliği belirlenemeyen saldırgan, kız meselesi sebebiyle bir taksi durağına pompalı tüfeğiyle ateş açtı.Durağa kurşun yağdıran şahıs kayıplara karıştı. Saldırıda 1'i ağır, 5 kişi yaralandı.Olay, dün saat 23.30 sıralarında Tuzluçayır Şahin Taksi

Kız meselesi dehşet saçtı!

Ankara'da kimliği belirlenemeyen saldırgan, kız meselesi sebebiyle bir taksi durağına pompalı tüfeğiyle ateş açtı.

Durağa kurşun yağdıran şahıs kayıplara karıştı. Saldırıda 1'i ağır, 5 kişi yaralandı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Tuzluçayır Şahin Taksi Durağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, duraktaki bir taksici ile kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Şahıslar, telefonda birbirlerine sözlü tacizde bulundu. 06 HKY 19 plakalı araçla durağın yanına gelen saldırgan, pompalı tüfekle taksi durağına 4 el ateş ederek kaçtı. Olay sırasında durakta kurşunlara hedef olan Salman Baydan ağır yaralandı. İsmail Erdoğan, Saim Çınar ve isimleri henüz tespit edilemeyen 2 kişi çeşitli yerlerinden isabet aldı. Meslektaşlarının kanlar içinde olduğunu gören diğer taksiciler, yaralıları vakit kaybetmeden Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis'e kaldırdı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sivil ve resmi polis ekibi sevk edildi. Ekipler incelemelerde bulundu. Yerdeki boş tüfek mermisi dikkat çekti. Polis saldırıyı gerçekleştirerek olay yerinden kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Görgü tanıkları, saldırıda direkt taksi durağının hedef alındığını ve duraktakilere 4 el ateş edildiğini belirtti. Saldırganın olay yerinden kaçtığını ifade eden görgü tanıkları, bazı taksicilerin yüzlerinden ağır şekilde yaralandıklarını kaydetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam