Yediği Muz öldürdü!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yediği muzun parçası nefes borusuna kaçan kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, bir mutfak mobilyaları imalathanesinde kalfa olarak çalışan Hüseyin Atalay (32), iş yerinden birlikte çıktıkları ustasının ikram ettiği muz

Yediği Muz öldürdü!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yediği muzun parçası nefes borusuna kaçan kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, bir mutfak mobilyaları imalathanesinde kalfa olarak çalışan Hüseyin Atalay (32), iş yerinden birlikte çıktıkları ustasının ikram ettiği muzu yerken bir parçası nefes borusuna kaçtı.

 

Ustası Sadullah Kardaş'ın yardımıyla boğazına kaçan parçanın bir bölümünü çıkarabilen Atalay, olayın ardından fenalaştı.

 

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan Atalay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Atalay'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

 

Hüseyin Atalay'ın, evli ve iki aylık bir çocuğu olduğu, çalışmak için ailesiyle birlikte 9 ay önce Aydın'ın İncirliova ilçesinden Turgutlu'ya geldiği ve iki aydır bu iş yerinde çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler