Kenenin ısırdığı kadın öldü

 Sorgun ilçesine bağlı Gevrek köyünde, Yurdagül Bilir (47) isimli kadın, madımak toplarken vücuduna kene yapıştığını iki gün sonra fark etti.Bilir, keneyi çıkartmaya çalışırken kafası koptu. Bir süre sonra rahatsızlanan Yurdagül Bilir, Sorgun Devlet Hasta

Kenenin ısırdığı kadın öldü

 

Sorgun ilçesine bağlı Gevrek köyünde, Yurdagül Bilir (47) isimli kadın, madımak toplarken vücuduna kene yapıştığını iki gün sonra fark etti.

Bilir, keneyi çıkartmaya çalışırken kafası koptu. Bir süre sonra rahatsızlanan Yurdagül Bilir, Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Yurdagül Bilir, burada Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı teşhisi ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sivas'ta bir hafta tedavi gören Bilir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sivas'tan köyüne getirilen Bilir'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam