Burak bunu haketmedi

Spor Toto Süper Final'in son karşılaşmasında Beşiktaş ile karşılaşacağı maç öncesi İstanbul'a giden Trabzonspor kafilesini Atatürk havalimanında coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Bordo-mavilileri karşılayan taraftarların tüm kafileye sevgi gösterisind

Burak bunu haketmedi

Spor Toto Süper Final'in son karşılaşmasında Beşiktaş ile karşılaşacağı maç öncesi İstanbul'a giden Trabzonspor kafilesini Atatürk havalimanında coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

 

Bordo-mavilileri karşılayan taraftarların tüm kafileye sevgi gösterisinde bulunup Burak Yılmaz'ı anlamsızca protesto etmesi attığı 32 golle hem Trabzonspor'un hem de Türkiye'nin en golcü oyuncusu konumunda bulunan Burak Yılmaz'ı derinden üzdü.

 

Burak Yılmaz Sosyal paylaşım sitesi olan twitter'da yaşananları şöyle değerlendirdi: "Havaalanına gelen taraftarların içinde bazıları bana küfür ederken diğer takım arkadaşlarıma destek oldular. Ben ne yaptım?

Kulüp ve camia olarak zor zaman geçirirken küfürle mi destek? Diğer herkese destek olurken bana neden küfür, ben bunu mu hak ettim?"

 

burak_yilmaz.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor