Kebap’dan naylon ip cıktı

 Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir marketler zinciri şubesine giderek güvenilir bir firmanın ürettiği ambalajlı Adana kebap ürününden satın alan şahıs, ailesiyle birlikte hastanelik oldu. Kebabın içinden ip ve naylon çıktığı öne sürüldü. Edinilen bilgiye

Kebap’dan naylon ip cıktı

 

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir marketler zinciri şubesine giderek güvenilir bir firmanın ürettiği ambalajlı Adana kebap ürününden satın alan şahıs, ailesiyle birlikte hastanelik oldu. Kebabın içinden ip ve naylon çıktığı öne sürüldü.
 
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Kapıcıbaşı Mahallesi'nde bir marketin şubesine giden Özgür Eniz Konuk, bir piliç firmasının ürettiği kebaptan ambalajıyla satın aldı.
 
Ürünün bir kısmını evinde yiyen Konuk, eşi ve çocuğuyla birlikte mide rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye gitti. Konuk, daha sonra kalan kısmını incelediği kebabın içinde naylon ve ip olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı.
 
Durumu, görevli belediye zabıta ekiplerine bildiren Konuk, zabıt tutturup yasal işlem yapılmasını istedi. Konuk, hakkını arayacağını vurgulayarak, ünlü firmaların bile hatalar yaptığını ve insan sağlığı ile oynanmaması gerektiğini söyledi.
 
kebap1.jpg
 
Sattıkları ürünün içinden ip ve naylon çıkan şirketin yetkilileri ise basın mensuplarıyla görüşmek istemedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam