Kavuşacağım günü bekliyorum

Gaziantep'te, ehliyetsiz sürücünün otomobille çarpması soncu yaşamını yitiren 16 yaşındaki Mert Öztürk adına okuduğu okulda ailesi tarafından yaptırılan toplantı salonunun açılışında gözyaşları sel oldu. Evladına yazdığı duygu dolu mektubu okuyan anne Fer

Kavuşacağım günü bekliyorum

Gaziantep'te, ehliyetsiz sürücünün otomobille çarpması soncu yaşamını yitiren 16 yaşındaki Mert Öztürk adına okuduğu okulda ailesi tarafından yaptırılan toplantı salonunun açılışında gözyaşları sel oldu. Evladına yazdığı duygu dolu mektubu okuyan anne Feray Öztürk, açılışa katılan herkesi ağlattı.

Geçen yıl nisan ayında Disburg Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, ehliyetsiz bir lise öğrencisinin otomobille çarpması sonucu İMBK (İstanbul Menkul Kıymetler Borsası) Anadolu Lisesi 10"uncu sınıf öğrencisi Mert Öztürk yaşamını yitirdi. Mert'in babası Mustafa Kemal ve annesi Feray Öztürk, bir yandan çocuklarının ölümüyle ilgili hukuk mücadelesi başlatırken, diğer yandan da adını yaşatabilmek için okulundaki okuma ve toplantı salonunun düzenlenmesini üstlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yaptıkları başvuru kabul edilen aile, oğullarının adı verilen Mert Öztürk Toplantı Salonu'nun tüm masraflarını karşılayarak modern bir salon haline getirdi.

'BULUŞACAĞIMIZ GÜN İÇİN SABIRSIZLANIYORUM'
Mert'in, CHP Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyesi de olan annesi emekli muhasebe müdürü 48 yaşındaki Feray Öztürk, açılış sırasında oğluna yazdığı mektubu okudu. Mert'in üç çocuğundan en küçüğü olduğunu belirten Anne Öztürk mektubunda şöyle dedi:

"Bu dünyada yaşadığım her gün beni sana yaklaştırıyor. Sana yaklaştıkça özlemim daha da artıyor. Seni Allah'a teslim ediyorum. İyi ki senin annen oldum annecim. Senle buluşacağımız o gün bana, 'Heşgeldin annecik. Ben de seni özledim' diyeceğini biliyorum ve sabırsızlanıyorum. Ve o gün ne kadar mutlu olarak bu dünyadan ayrılacağım. Seni çok sevdim bebişim. Hep seveceğim sonsuza kadar. Buluşmak, kavuşmak dileğiyle Mert'im."

Annenin ağlayarakokuduğu mektup, salonu dolduran herkesi de gözyaşlarına boğdu. Mert'in fotoğraflarından oluşan slayt gösterimi ise duyguları doruğa çıkardı. Bu sırada, Mert Öztürk'ün salonu dolduran arkadaşlarının gözyaşları adeta sel oldu, aktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam