İzmir'de Beşikdüzü rüzgarı esti

Akçaabat Folklor Derneği ekibi Foça Belediye Meydanında horon tepti. Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinden İzmir'in Foça İlçesine bağlı Yeni Foça Beldesinin 4. Uluslararası Yeni Foça Ege Esintileri Festivalinde 20 kişiden oluşan bir ekip ile gösteri yapmak için

İzmir'de Beşikdüzü rüzgarı esti

Akçaabat Folklor Derneği ekibi Foça Belediye Meydanında horon tepti. Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinden İzmir'in Foça İlçesine bağlı Yeni Foça Beldesinin 4. Uluslararası Yeni Foça Ege Esintileri Festivalinde 20 kişiden oluşan bir ekip ile gösteri yapmak için gelen BeşikdüzüFolklor Ekibi Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın daveti üzerine Foça'yı da ziyaret etti.


Foçalılar tarafından Foça Belediye Meydanında karşılanan Folklor ekibi vatandaşların yoğun isteği üzerine kemençe eşliğinde bir gösteri yaptı. Gösteriye yoğun ilgi gösteren Foçalı vatandaşlar ile Beşikdüzü Folklor ekibi arasında karşılıklı dostluk mesajları verildi.


Yeni Foça Festivaline Trabzon belediyesinin tahsis ettiği otobüs ile gelen Akçaabat Folklor ekibi'nin önderi Trabzon CHP İl Sekreteri Sezer Bahadır '' 2 ay önce çevre paneli için Yeni Foça Belediye Başkanı Osman Yurtseven'in ve CHP İzmir Milletvekili Kemal Anadol'un Trabzon'a geldiğini söyledi.

Yeni Foça Belediye Başkanı Osman Yurtseven'in Trabzon ziyareti sırasında Trabzon Belediye Başkanı Mehmet Volkan Canalioğlu'ndan Beşikdüzü Folklor Derneği Ekibini Yeni Foça festivaline göndermesi için ricada bulunduğunu anlatan ,Bahadır'' Bizim buraya gelmemiz iadeyi ziyaret anlamında oldu.

Yeni Foça Ege esintileri Festivaline Beşikdüzü Karedeniz esintileri getirdik. 3 gün boyunca Yeni Foça'dayız ekip olarak festival öncesi Foça'yı da ziyaret etmek istedik, sağ olsunlar Foça halkı bizi çok iyi karşıladı. Burada olmaktan çok mutluyuz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler