Çocuklar barış çığlıkları atıyor

Gürcü çocukların ağızlarından sadece, ''Barış istiyoruz'' sözcükleri döküldü. Gürcistan ile Rusya arasında çıkan savaş çocukları da derinden etkiledi. Kameralara sadece, ''Barış istiyoruz" sözlerinin kaydedilmesini isteyen Gürcü çocuklar, düşüncelerini ga

Çocuklar barış çığlıkları atıyor
Gürcü çocukların ağızlarından sadece, ''Barış istiyoruz'' sözcükleri döküldü.
Gürcistan ile Rusya arasında çıkan savaş çocukları da derinden etkiledi. Kameralara sadece, ''Barış istiyoruz" sözlerinin kaydedilmesini isteyen Gürcü çocuklar, düşüncelerini gazetecilerle paylaştılar.

Gürcistan'ın Gori kentine bağlı Kareli köyünde ikamet eden Fulya Kulipis(13 ), ''Savaş bizi çok üzdü. Evimiz yıkıldı. Şimdi evin bahçesine kurduğumuz çadırda yatıyoruz. Biz ne yaptık Rusya'ya, neden bize savaş açtı? Biz barış istiyoruz. Savaş istemiyoruz" dedi.
10 yaşındaki Elvis Duriyel ise, "Gece yatarken çok korkuyoruz. Bizi vururlar diye. Biz onlara ne yaptık? Neden bize ateş ediyorlar. Barış istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya