Gençlerin vefası alkış aldı!

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları'ndan anlamlı etkinlik...

Gençlerin vefası alkış aldı!

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.

İstanbul’da 250 Trabzon derneğini temsil eden Trabzon Dernekleri Federasyonu(TDF) Gençlik Kolları ülkenin dört bir köşesindeki öğretmenlerin  gününü kutlamak için temsilen seçtikleri Bayrampaşa Hüseyin Bürge Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.Öğretmenleri ziyaret programına İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Trabzonlu hemşerimiz  Zekine Dayıoğlu’da katıldı.

 TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Meriç ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada "öğretmenlerimiz bizlerin hayatında çok önemli bir yere sahiptir. Ülkemizin her köşesinde geleceğe ilkeli be bilgili nesiller yetiştiren ve yetiştirme mücadelesinde olan başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar vefat edenleri rahmetle anar, hayatta olanlara saygılarımızı sunarız” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam