Miniklerden Öğretmenlerine sürpriz kutlama

Minikler öğretmenlerinin bu mutlu günlerini şiirler, şarkılar ve oyunlarla kutladı.

Miniklerden Öğretmenlerine sürpriz kutlama

24 Kasım Öğretmenler Günü, Trabzon 100.Yıl İlkokulu’nda bir dizi etkinlikle kutlandı. Okul bahçesinde toplanan minikler öğretmenlerinin bu mutlu günlerini şiirler, şarkılar ve oyunlarla kutlarken, birçok sınıfta da veliler tarafından sınıf öğretmenlerine çeşitli sürprizler hazırlandı.

Hepimizin ikinci annesi-babası olan, bizleri hayata hazırlayan, sürdürdüğümüz hayat yolunda önemli mevkilere gelmemizi sağlayan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Trabzon 100.Yıl İlkokulu’nda da bir dizi etkinlik düzenlendi. Okul Müdürü Murat Odacı “Bu gün çok önemli bir gün yaşıyoruz. Geleceğimizin mimarı çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi yılda bir kez de olsa hatırlamak çok önemli. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Bizleri yetiştirip bu günlere gelmemize vesile olan öğretmenlerimizin ellerinden öpüyor, ahirete tecelli edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Okulun 1 D sınıfı başta olmak üzere tüm sınıf anneleri önderliğinde velilerin katılımıyla bütün sınıflarda öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlandı. Hazırlanan pastayı öğrencileriyle birlikte kesen 1 D sınıfı öğretmeni Fahrettin Velibaşoğlu, “ Tüm velilerime teşekkür ediyorum. Beni oldukça duygulandırdınız. Öğrencilerimiz ve sizlerle birlikte kocaman bir aileyiz. Sizlerin yardımlarıyla birlikte çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız” dedi.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler