Erzincan'da Trabzon rüzgarı

Erzincan Belediyesinin Şehr-i Can’da Ramazan adlı Ramazan Eğlenceleri programlarında Trabzon rüzgârı esti.Trabzon Belediyesi, Trabzon İl Kültür Müdürlüğü ve Trabzon Halk Eğitim Müdürlüğü’ne ait sanatçıların sahne aldığı gece, koro şarkı ve türkülerin sesl

Erzincan'da Trabzon rüzgarı

Erzincan Belediyesinin Şehr-i Can’da Ramazan adlı Ramazan Eğlenceleri programlarında Trabzon rüzgârı esti.

Trabzon Belediyesi, Trabzon İl Kültür Müdürlüğü ve Trabzon Halk Eğitim Müdürlüğü’ne ait sanatçıların sahne aldığı gece, koro şarkı ve türkülerin seslendirilmesi ile başladı. Ardından solo türküler ve halk oyunları gösterileri ile devam eden gecede, Trabzon yöresine ait kültürel ezgi ve oyunlar büyük beğeni topladı. Yüzlerce Erzincanlının izlediği program teravi namazı sonrası geç saatlere kadar devam etti.Erzincan Belediyesi il ve ilçe geceleri programlarına devam edecek. Bu kapsamda 8 ilçeye ait kültür geceleri yanı sıra, Trabzon, Şanlıurfa, Malatya, Erzurum, Kars, Gaziantep, Sivas, Konya, Kırşehir ve Elazığ geceleri ile dolu dolu bir Ramazan ayı Erzincanlıları bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam