Henrique'den iyi haber!

Benfica maçında dizinden sakatlanan Brezilyalı golcünün durumu iyi.Benfica maçında dizinden sakatlanan Brezilyalı golcünün durumu iyi, Athletico Bilbao'ya karşı oynaması bekleniyor.Benfica maçında sakatlanan Brezilyalı golcü Paulo Henrique'nin sakatlığını

Henrique'den iyi haber!

Benfica maçında dizinden sakatlanan Brezilyalı golcünün durumu iyi.

Benfica maçında dizinden sakatlanan Brezilyalı golcünün durumu iyi, Athletico Bilbao'ya karşı oynaması bekleniyor.

Benfica maçında sakatlanan Brezilyalı golcü Paulo Henrique'nin sakatlığının korkulduğu gibi ciddi olmadığı ve bu futbolcunun Athletico Bilbao ile oynanacak Avrupa Ligi eleme turu maçlarına yetişeceği belirtildi. Bugün tedbir amaçlı MR'ı çekilecek olan Brezilyalı'nın 1 hafta içinde takımla çalışmalara başlayabileceği ifade edildi. Henrique de, "Dizimde ödem oluştu. Bunun dağılmasını bekliyoruz. Bu yüzden dinleniyorum. Bugün de son durumu görmek için MR'a gireceğim" dedi.

Bu arada milli takımlarına giden oyunculardan eksik olarak Athletic Bilbao maçı hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'da Bilbao'yu izlemek için İngiltere'ye giden Güneş'in yardımcısı Şeref Çiçek çalışmada yer almadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor