E-devlet Üzerinde Sosyal Güvenlik Sistemi

2006 yılıyla birlikte yeni bir döneme giren sosyal güvenlik sistemimiz, yapılan yeniden yapılandırma çalışmasının ilk adımı olarak tüm sosyal güvenlik kurumlarını SGK çatısı altında topladı. Bu nedenle daha önce farklı kurumların üyeleri olan tüm kurum üy

E-devlet Üzerinde Sosyal Güvenlik Sistemi

2006 yılıyla birlikte yeni bir döneme giren sosyal güvenlik sistemimiz, yapılan yeniden yapılandırma çalışmasının ilk adımı olarak tüm sosyal güvenlik kurumlarını SGK çatısı altında topladı. Bu nedenle daha önce farklı kurumların üyeleri olan tüm kurum üyeleri artık sorgulama işlemlerini SGK sorgulama işlemi olarak yapmak zorundadır. Sosyal güvenlik sistemimizin ilk kurumu olan SSK kurumun üyelerine artık SGK bünyesinden hizmet veriyor. Günümüzde E devlet üzerinden birçok kurumsal işlemi hizmete sunan SGK, hizmet kalitesini sürekli olarak arttırmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam