Sosyal Güvenlik Sistemlerinde Hizmet Dökümleri Nasıl Alınıyor?

2006 yılında kabul edilen Sosyal sigorta ve genel sağlık sigortası kanunuyla birlikte, var olan farklı sosyal sigorta kurumları tek merkezde toplanarak, Sosyal Güvenlik Kurumu adı altında hizmet veremeye başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu öncesinde özel sekt

Sosyal Güvenlik Sistemlerinde Hizmet Dökümleri Nasıl Alınıyor?

2006 yılında kabul edilen Sosyal sigorta ve genel sağlık sigortası kanunuyla birlikte, var olan farklı sosyal sigorta kurumları tek merkezde toplanarak, Sosyal Güvenlik Kurumu adı altında hizmet veremeye başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu öncesinde özel sektör çalışanlarının sigortalılık hizmetlerini sürdüren kurum olan SSK ile ilgili SSK hizmet dökümü, günümüzde Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden SGK Hizmet dökümü adı altında alınabiliyor. 2006 yılında başlatılan e-devlet platformu, kamu kurum ve kuruluşlarının, çağımıza uygun bir şekilde hizmet verebilmesi amacıyla başlatılan bir altyapı çalışmasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam