Dev balık herkesi şaşırttı

110 kilogram ve 2.5 metre uzunluğundaki dev yayın balığı yakaladılar

Dev balık herkesi şaşırttı

Manisa'da Gediz Nehri üzerindeki Demirköprü Barajı'nda bir amatör balıkçı tarafından yakalanan, 110 kilogram ve 2.5 metre uzunluğundaki dev yayın balığı görenleri hayrete düştürdü.

Sınırları Manisa'nın Salihli ve Köprübaşı ilçelerine kadar uzanan Demirköprü Barajı'nda bir amatör balıkçı tarafından dev yayın balığı yakalandı. Yaklaşık 110 kilogram ve 2.5 metre uzunluğunda olan yayın balığını görenler hatıra fotoğrafı çekildi. Demirköprü Barajı gölünde amatör balıkçı Hüseyin Uslu tarafından yakalanan dev yayın balığı ilçede bir balıkçı dükkanında satışa sunuldu. İşyerinin önünden geçerken balığı görenler fotoğraf çekilirken, bu büyüklükte ilk kez balık görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Balığı yakalayan Hüseyin Uslu, balığı ağ atarak yakaladığını ve tekneye uzun uğraşlar sonucunda çıkarttığını söyledi. Uslu, baraj gölünde 250 kilogram ağırlığında yayın balıkları bulunduğunu söyledi. Balığın kilosunu 20 liradan satışa sunan balıkçı İbrahim Hemitli, balıkçılar tarafından kendisine zaman zaman 50-60 kilogram aralığında balıklar getirildiğini ancak bu büyüklükteki bir balıkla ilk kez karşılaştığını söyledi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler