Çan Belediyesi İstiklal Düğün Salonu İnşaatı Devam Ediyor

Çan Belediyesi, ilçenin İstiklal Mahallesi’nde yer alan eski düğün salonunu yıkarak, yerine yeni ve modern bir yapıda tasarlanan İstiklal Düğün Salonu yapıyor. Mart ayında ihalesi yapılan düğün salonunun yüklenici firma tarafından Aralık 2015’te teslim et

Çan Belediyesi İstiklal Düğün Salonu İnşaatı Devam Ediyor
Çan Belediyesi, ilçenin İstiklal Mahallesi’nde yer alan eski düğün salonunu yıkarak, yerine yeni ve modern bir yapıda tasarlanan İstiklal Düğün Salonu yapıyor. Mart ayında ihalesi yapılan düğün salonunun yüklenici firma tarafından Aralık 2015’te teslim etmesi bekleniyor. 
İstiklal Düğün Salonu 662 m2’lik bir alan üzerine inşa edilecek, üst katında ise 307 m2’lik bir alan loca şeklinde tasarlanmış. Zemin katında gelin odası, pasta odası, yönetim odası, wc’lerin bulunduğu salonun ön tarafında ana giriş, arka tarafında ise 2 ayrı giriş bulunmakta. Salonun her iki yanı çift sıra tribün şeklinde tasarlanmış olup, 1000 kişilik bir organizasyona hizmet edecek. Son olarak çevre düzenlemesiyle salonun tüm aşaması tamamlanmış olacak.
Yılsonunda yapımı tamamlanacak olan İstiklal Düğün Salonu ile ilgili açıklama yapan Başkan Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu; “Şu ana kadar ilçemize 2 düğün salonu kazandırdık ve şimdiye dek yüzlerce düğün ve çeşitli organizasyonlar yapıldı bu salonlarda. Salonlarımız kullanım ve ücretlendirme konusunda da çok cazip olduğu için vatandaşımız çok rağbet gösterdi ve bir yıl öncesinden salonlarımızda yer bulmak zor hale geldi. Biz de vatandaşımıza daha iyi hizmet edebilmek adına hemen 3.’üncü düğün salonumuzu da hayata geçirme kararı verdik. İhale ve sözleşme sürecinin ardından hemen inşaat aşamasına geçildi ve bu yılın sonunda tamamlanacak ve yine en uygun fiyatlarla halkımızın kullanımına hemen sunulacak. Yetmezse 4.’üncü salonu da yaparız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam