Çalışkan'ı öldürenler yakalandı

  35 yaşındaki Cemalettin Çalışkan'ı 22 Nisan gecesi öldürdükleri iddia edilen zanlılara yönelik Sakarya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro ekipleri operasyon düzenledi. Cinayetin işlendiği eve yakın bir mesafede bulunan bir depoda ele geçirilen zanlılar

Çalışkan'ı öldürenler yakalandı

 

 

35 yaşındaki Cemalettin Çalışkan'ı 22 Nisan gecesi öldürdükleri iddia edilen zanlılara yönelik Sakarya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro ekipleri operasyon düzenledi. Cinayetin işlendiği eve yakın bir mesafede bulunan bir depoda ele geçirilen zanlılarla birlikte cinayette kullanılan tabanca ve bir miktar esrar bulundu. Polis ekipleri, düzenledikleri operasyonda, cinayeti işlediği iddia edilen Muammer Ç. (24) ile birlikte E.A. (23) B.A. (22) A.G. (21) Ö.F. (27) ve L.C. (32) isimli şahısları gözaltına

aldı. 

Cinayetin sebebinin, öldürülen Cemalettin Çalışkan'ın (36) kardeşleri ile cinayeti işlediği öne sürülen Muammer Ç.'nin aralarında husumet olduğu kaydedildi. 

Olayın şüphelileri Ö.F. ve L.C. isimli şahıslar emniyet müdürlüğünde serbest bırakıldı, diğerleri adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden Muammer Ç. ve ağabeyi M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Operasyonun polis kamerasınca kaydedildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam