'Sizi boşuna öldürmüyorlar'

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir kadın doktor, alkollü olduğu belirtilen bir hastanın saldırısına uğradı. Yumruklu saldırı hastanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı."Sizi boşuna öldürmüyorlar" diye bağıran saldırganın serbes

'Sizi boşuna öldürmüyorlar'

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir kadın doktor, alkollü olduğu belirtilen bir hastanın saldırısına uğradı. Yumruklu saldırı hastanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"Sizi boşuna öldürmüyorlar" diye bağıran saldırganın serbest bırakıldığını belirten Dr. Gökçe Akgül Karadana, "Benim 3 yaşında bir kızım var, can güvenliğim yok. Kendimi güvende hissetmiyorum" dedi.

Gaziantep'te Dr. Ersin Arslan'ın bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülmesinin yankıları sürerken, sağlık çalışanlarına yönelik bir saldırı haberi de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden geldi. Alınan bilgiye göre, tekerlekli sandalye üzerinde hastanenin acil servisine gelen K.Y., doktor Gökçe Akgül Karadana ile konuşmaya başladı. Karadana, kasıklarında ağrı olduğunu belirten hastadan kaydını yaptırmak için kimliğini istedi. Alkollü olduğu belirtilen K.Y. ise bu duruma sinirlenip, kadın doktora hakaret etmeye başladı. Karadana'ya hakaretler yağdıran K.Y., "Sizi boşuna öldürmüyorlar" diye bağırmaya başladı. Doktor Gökçe Akgül Karadana, olayın şaşkınlığını yaşarken, K.Y. ise kadın doktorun karnına yumruk attı. Yumruklu saldırı hastanenin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Zanlı K.Y. olayın ardından gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlının serbest bırakıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam