Başkan parayı ödedi hapisten kurtuldu

 Karadeniz Bölgesi İnsan-Hayvan ve Doğa Kaynaklarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hümeyra Ulubay, hayvan barınağını yıkan kişilerin üzerine köpek ile yürüdüğü iddiasıyla çarptırıldığı para cezasını ödeyemeyince yardım severler imdadına yetiştiHümeyra

Başkan parayı ödedi hapisten kurtuldu

 Karadeniz Bölgesi İnsan-Hayvan ve Doğa Kaynaklarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hümeyra Ulubay, hayvan barınağını yıkan kişilerin üzerine köpek ile yürüdüğü iddiasıyla çarptırıldığı para cezasını ödeyemeyince yardım severler imdadına yetişti

Hümeyra Ulubay kendisini cezaevinden kurtaran parayı bugün Samsun Adliyesi'ne giderek yatırdı. 

 

Adliye çıkışı basın açıklaması yapan Başkan Ulubay, 2008 yılında Kıranköy Mezarlığı yanında yaptırdığı hayvan barınağının karı-koca tarafından kırılıp dağıtıldığını belirterek, "Ben olay yerine gidip olaya tepki gösterip bu kişilerden beni darp edip kulübeleri kırdıkları için davacı olunca onlarda bana iftira atıp üzerlerime köpek ile gittiği söyleyip şikayetçi oldular. Belli bir süre sonra mahkeme de doğruyu söyleyip benden şikayetçi olmadılar.

 Yargılandığım mahkeme tarafından 2 bin 500 lira adli para cezasına çarptırıldım. Bu para Türkiye Cumhuriyeti'ne helal para değil. Ben bu parayı şimdi ödedim ve haram ediyorum. Bu parayı Atakum Belediyespor futbolcuları bin lira, diğer bin 500 lira da sosyal medya aracılığıyla bu olayı öğrenen Türkiye'nin dört bir yanındaki hayvan severler gönderdi. Birileri Hümeyra Ulubay'ı dört duvarın arkasına atmak istiyor. Ben hayvanların haklarını arıyorum. Kimse benim sesimi kesemez" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam