Babasını öldüren kıza 12 yıl!

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, Kasım 2011'de eve geç geldiği için tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 14 yaşındaki kız hakkında, 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.Olay hakkındaki soruşturmasını tamamlayan cumhuriyet savc

Babasını öldüren kıza 12 yıl!

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, Kasım 2011'de eve geç geldiği için tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 14 yaşındaki kız hakkında, 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Olay hakkındaki soruşturmasını tamamlayan cumhuriyet savcısı, A.K'nin ''kasten adam öldürmek'' suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.

İki sayfalık iddianamede, A.K'nin yaşının küçük olmasını ve şiddet görmesi nedeniyle olaydaki tahrik unsurunu dikkate alan savcı, A.K. hakkında 12 yıla kadar hapis istedi.

Çocuğa yönelik tedbir hükümlerinin uygulanması da istenen A.K, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Adnan Menderes Mahallesi'nde oturan A.K'nin (14), annesini ve kendisini dövdüğünü iddia ettiği babası Feridun K. (43) ile marketten geç geldiği için tartıştığı, daha sonra da mutfaktan aldığı ekmek bıçağını babasının göğsüne sapladığı belirtilmişti. Ağır yaralanan Feridun K, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, A.K. sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler