Baba ile kızı yangında can verdi

Beyazıt Mahallesi Seyhan Sokak'taki bir evde nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evde bulunan Arif Can (47), kızları Havva (12) ve Hatice Can (9) alevlerin içinde kaldı. Alevleri gören komşuların itfaiye ekiplerine haber vermesiyle kısa

Baba ile kızı yangında can verdi

Beyazıt Mahallesi Seyhan Sokak'taki bir evde nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evde bulunan Arif Can (47), kızları Havva (12) ve Hatice Can (9) alevlerin içinde kaldı. Alevleri gören komşuların itfaiye ekiplerine haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti.

İtfaiye ekipleri eve girdiklerinde baba Arif Can ve kızı Havva Can'ın cansız bedenleriyle karşılaştı. Dumandan etkilenen Hatice Can ise ambulansla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Baba ve kızın cenazeleri nöbetçi savcının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp morguna gönderilecek. Yangının nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler