Canalioğlu: Kaldığımız yerden devam

Yerel seçimler öncesi adı CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon'a gelişi sırasında partililer tarafından coşkuyla karşılandı."Örgütümüzün ve halkımızın isteği bizim için emirdir" diyen Canalioğl

Canalioğlu: Kaldığımız yerden devam

Yerel seçimler öncesi adı CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon'a gelişi sırasında partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

"Örgütümüzün ve halkımızın isteği bizim için emirdir" diyen Canalioğlu, Trabzon insanı ve örgütümüz bize ihtiyaç duyduğu her noktada olmak zorunda olduklarını belirterek aday olacağının sinyalini verdi.

COŞKULU KARŞILAMADAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz günlerde CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan'ın öncülüğünde, İlçe Başkanlıkları ve partililerden oluşan ikna heyeti Ankara'da Volkan Canalioğlu'nu ziyaret ederek Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda görüşmüştü. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında bu sabah havayolu ile Ankara'dan Trabzon'a gelen Canalioğlu, partililer tarafından havaalanından coşkuyla karşılandı. Çiçeklerle karşılanan Volkan Canailoğlu, partililerin sevgisi karşısında oldukça duygulandı. Havaalanında kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Canalioğlu için burada, “Büyükşehir’e büyük başkan. Volkan Canalioğlu” pankartı açıldı.

Karşılama sırasında açıklama yapan Canalioğlu, partisinin ve halkın isteğini bir emir olarak kabul ettiklerini belirterek, "Örgütümüzün ve halkımızın isteği bizim için bir emirdir. Trabzon insanı ve örgütümüz bize ihtiyaç duyduğu noktada her yerde olmak durumundayız. Severek ve isteyerek olmak durumundayız. Çünkü biz bu partinin bir neferiyiz. Bize güvenen inanın insanlar var. Hizmet vermeyi ilke edindik. Yolumuz açıktır. Trabzon’a hizmet etmek bizim en büyük şiarımızdır. Bizde bu yürek olduğu sürece çok güzel işler başaracağımıza yürekten inanıyorum. Trabzon insanına, sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Çıktığımız bu yolda bizlere destek vereceğinize yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Canalioğlu, bir basın mensubunun , “Büyükşehir Belediyesi için aday olacak mısınız?” sorusuna, “Şimdi bizim burada bulunmamız ve örgütün bu göstergesi bir işarettir. Ama biz tabi bunu Genel Başkanımız ile birlikte bütün il, ilçeler, büyükşehirler açıklama yapıldığı sırada Genel Başkanımız daha net bir şekilde ortaya koyacaktır. Ama görünen tablo örgütümüzün ve halkımızın istediği bu yöndedir. Bize 'Ankara’daki hizmetleriniz tamam ama sana gel Trabzon’da kaldığımız yerden devam edelim' diye istekler gelmiştir. Halkımızın isteğini örgütümüz bizlere iletmiştir. Bizde bunlara kayıtsız kalma şansımız yoktur” dedi.

Volkan Canalioğlu, Trabzon'un bir evladı olduğunu belirterek, "Biz bu kentin bir üyesiyiz. Bu kentte doğduk bu kentte yaşadık. Ve ömrümüzün çok önemli hizmetlerini bu kentte yaptık. Trabzonlular bize bu hizmet imkanlarını verdiler. Onlara teşekkür ediyoruz. Onlara hizmetin en güzelini getirmek için yollardayız. İnşallah bu süreçte herkesin desteğini bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi ortamında, ayrıştırma yapmadan ülkenin genel durumunu da göz önüne alarak hizmetleri sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Trabzon’un Ankara’dan daha zengin olduğunu ifade eden Canailoğlu, "Trabzon olarak Ankara’dan zenginiz. Kendi kaynaklarımızı çok açık ve net kullandığımız sürece kentin önceliklerini planlayarak kentin önceliklerini ortaya koyarak kısa, orta ve uzun vadeli planlarla hareket edildiğinde Ankara’ya ihtiyaç kalmaz. Elbette ki iktidar da bu ülkenin iktidarıdır. Belediye başkanları başka partiden olabilir ama herkese eşit davranmak zorundadır. Başbakan hepimizin başbakanıdır. İktidar sürecinde de bizlere hizmet verme noktasında her türlü dayanışmayı her türlü paylaşımı hizmetleri nereye götürmemiz gerekiyorsa yatırım alma noktasında oraya birlikte gideceğimizi de ifade ediyorum” şeklinde konuştu.

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, havaalanının ardından otobüse binerek konvoy halinde partililerle birlikte şehir turu atarak Trabzonlular'ı selamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler