Atletli hırsızlar kaçtı!

 KONYA'da tanınmamak için atletten yüzlerine maske yapan 3 kişi, bir marketten hırsızlık yapmak isterken, çevredekilerin tepkisi üzerine kaçtı. Kaçan şüphelilerden 2'si polis tarafından yakalanırken, olay anı ise işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarına ya

Atletli hırsızlar kaçtı!

 

KONYA'da tanınmamak için atletten yüzlerine maske yapan 3 kişi, bir marketten hırsızlık yapmak isterken, çevredekilerin tepkisi üzerine kaçtı. 

Kaçan şüphelilerden 2'si polis tarafından yakalanırken, olay anı ise işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. 

 

Olay, bugün saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Eyüp Sultan Caddesi üzerinde bulunan 29 yaşındaki İsa Koç'a ait markette meydana geldi. Tanınmamak için atletten yüzlerine maske yapan 3 kişi, markete geldi. Şüphelilerden biri, elinde tornavidayla kapıyı açmaya çalıştı. Şüpheli, başarılı olamayınca iş yerinin arkasında gözcülük yapan arkadaşlarından birini çağırdı. Elinde tornavida olan şüpheli, kapıyı açmak için tekrar şansını denerken, diğer şüpheli de kayıtta olan güvenlik kamerasının görüntü almaması için açısını işyerinin tavanına doğru çevirdi. Bu sırada gürültü duyan mahalle sahiplerinden biri, bağırarak tepki gösterip polise haber verdi. Kaçan şüphelilerden 20 yaşındaki F.K. ile 19 yaşındaki D.A.K. polis tarafından kısa sürede yakalandı. 2 şüphelinin hırsızlıktan kaydı bulunduğu öğrenilirken, polis diğer şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

 

Market sahibi Mehmet Doğan, hırsızlık girişiminin işyerini kapattıktan yaklaşık 15 dakika sonra gerçekleştiğini söyledi. Doğan, "Yüzleri maskeli üç kişi, iş yerine girmek istemiş. Çevredekilerin duyarlılığı sayesinde, içeri giremeden kaçmışlar ve polis tarafından yakalandılar" dedi.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam