AK Parti İl Yönetiminden Özgüven’e Teşekkür Ziyareti

AK Parti Konya İl Yönetimi, 1 Kasım seçimlerinde gösterdiği yoğun çalışma temposu ve başarılı belediyecilik hizmetleri nedeniyle Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür etti. AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Nurettin Akmeşe önderliğinde Ahmet

AK Parti İl Yönetiminden Özgüven’e Teşekkür Ziyareti

AK Parti Konya İl Yönetimi, 1 Kasım seçimlerinde gösterdiği yoğun çalışma temposu ve başarılı belediyecilik hizmetleri nedeniyle Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür etti.

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Nurettin Akmeşe önderliğinde Ahmet Melih Güçlü, Seyit Ali Tekeli, Mustafa Özkan, Levent Babacan, Hayati Arık, Ali Rıza Akköylü, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu ve Asuman Tulgar ile Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Sait Çelik'ten oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Özgüven'in 1 Kasım seçimlerinde ortaya koyduğu çalışma ve başarılı Belediyecilik hizmetlerine teşekkür ettiler.

AK Parti Belediyeciliğinin altyapıdan üstyapıya sağlam temeller üzerine inşa edilerek üretilen hizmetler kervanı olduğunu belirten AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli'yi şantiyeye çeviren Başkan Özgüven'i kutlayarak başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

AK Parti Konya İl Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven, "Halkın partisi olan AK Partiye gösterilen teveccühün sebebi halkın sesine kulak vermesi ve hizmet kervanını yürütmesidir. Allah'ın izniyle yerelde bizler, iktidarda hükümetimiz bu milletin yüzünü güldürecek ve halkın verdiği emanete en iyi şekilde sahip çıkarak hizmet üreteceğiz" diye konuştu.

AK Parti İl Yönetiminden Özgüven’e Teşekkür Ziyareti

AK Parti İl Yönetiminden Özgüven’e Teşekkür Ziyareti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler