Başkan Tok: “Engellilerimizin Daima Yanındayız”

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ve beraberindeki heyet, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Başkan Tok, ziyarette engellilere yönelik yapılan projelere her zaman destek verdiğini ve vermeye devam ede

Başkan Tok: “Engellilerimizin Daima Yanındayız”

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ve beraberindeki heyet, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.

Başkan Tok, ziyarette engellilere yönelik yapılan projelere her zaman destek verdiğini ve vermeye devam edeceğini söyledi. Belediye başkanlığına seçildiği gün itibariyle engelli vatandaşlara daima önem verdiklerini belirten Tok, faaliyete geçirilen Engelli Koordinasyon Merkezi ile engelli sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalara hız verdiklerini belirtti.

"HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ"

İlkadım Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarda engellilere büyük önem verildiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi bizleri ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Gerçekleştirdiğimiz her projede her çalışmada bizlerinde bir engelli adayı olduğumuzu unutmuyoruz. Bu doğrultuda geçekleşen çalışmalarda engellilere önem veriyoruz. Kaldırımlarımızda engelli yürüyüş yolları yaparak engelli vatandaşlarımızın engellerini kaldırmayı hedefleyen bir belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Engellilerimizin yardım almadan rahatlıkla kullanabilmeleri için belediye binamıza asansör sistemi yerleştirdik. Şimdi engelli kardeşlerimiz tekerlekli sandalyeleri ile beraber istedikleri zaman yukarıya çıkarak yanımıza gelip çayını içiyor sohbetini ediyor" dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Başkanı Hakyemezoğlu, İlkadım'da engellilere yönelik çok güzel çalışmalar yapıldığını dile getirerek, Başkan Tok'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Tok, Hakyemez'e İlkadım İlçesinin sembolü haline gelen Saathane maketi hediye ederek tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.

Başkan Tok: “Engellilerimizin Daima Yanındayız”

Başkan Tok: “Engellilerimizin Daima Yanındayız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler