8 kişiden biri tutuklandı! Olaylar neden ile

Hakkari'de seçim öncesi ve sonrasında çeşitli olaylara karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişiden 1’i tutuklandı. Gözaltına alınan şahısların, yerel seçim sürecinde, encümen adaylarının ikametlerine, MOBESE direklerine, kamu kurum ve kuruluşları

8 kişiden biri tutuklandı! Olaylar neden ile
Hakkari'de seçim öncesi ve sonrasında çeşitli olaylara karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişiden 1’i tutuklandı.
 
Gözaltına alınan şahısların, yerel seçim sürecinde, encümen adaylarının ikametlerine, MOBESE direklerine, kamu kurum ve kuruluşları ile özel şahıslara ait bina ve araçlara yönelik patlayıcı, havai fişek ve taşlı saldırı eylemlerine katıldıkları tespit edilmişti.
 
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube müdürlüklerince koordineli olarak Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde yürütülen soruşturma kapsamında, 29 Nisan 2014 günü bölücü terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonel çalışmalarda, Hakkari il merkezinde çeşitli eylemlere katıldıkları tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 8 kişiden 1’i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam