2015 Trabzon için hizmet yılı olacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yayınladığı yeni yıl mesajında 2015 yılının tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.Büyükşehirle birlikte yeni ufuklara yelken açacaklarını dile getiren Başkan Güm

2015 Trabzon için hizmet yılı olacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yayınladığı yeni yıl mesajında 2015 yılının tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

Büyükşehirle birlikte yeni ufuklara yelken açacaklarını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, 2015 yılının Trabzon’un çok güzel hizmetlerle buluşacağı bir yıl olacağına inandıklarını kaydetti.

Geçmişin muhasebesini yaparak geleceğe umutla baktıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu mesajında, "Tarih, sanat, spor ve uygarlık kenti olan Trabzon'umuzu modern ve çağdaş bir şehir haline getirmek için yoğun gayret gösteriyoruz. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için belirlediğimiz programlar dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın da destek ve gayretleriyle 2015 yılının şehrimiz için yeni ufukların açıldığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği güzel bir yıl olacağına inanıyorum. Birlikte, el ele vererek gelecek kuşaklara daha iyi bir kent bırakmak için çalışmalarımızı aynı inanç ve kararlılıkla bundan sonra da sürdüreceğiz”

2015 yılında Filistin’de, Suriye’de, Irak’ta, Myanmar'da, Doğu Türkistan’da ve diğer Müslüman coğrafyalardaki insanların yaşadıkları zulmün son bulması temennisinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, yeni yılın tüm insanlığa barış ve mutluluk getirmesini dilerken, vatandaşların yeni yılını tebrik etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam