Giresun'da ev kül oldu

Giresun’un Görele ilçesine bağlı Haydarlı köyünde gece yarısı çıkan yangında iki katlı ev kül oldu. Yangın dün gece saat 01.00 sıralarında ilçeye bağlı Haydarlı Köyü Dere mevkiinde 2 katlı bir evde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Haluk Palak’a ait olan iki

Giresun'da ev kül oldu

Giresun’un Görele ilçesine bağlı Haydarlı köyünde gece yarısı çıkan yangında iki katlı ev kül oldu. 

Yangın dün gece saat 01.00 sıralarında ilçeye bağlı Haydarlı Köyü Dere mevkiinde 2 katlı bir evde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Haluk Palak’a ait olan iki katlı ahşap evde bacadan yangını çıktı. Yangın daha sonra evin ahşap olması nedeni ile bir anda tüm evi sardı. Yangına Görele Belediyesi ile çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri müdahale ederken, yaklaşık dört saat süren çalışmanın ardından yangın güçlükle kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sabahın ilk saatlerine kadar sürerken, Palak’a ait iki katlı ev kullanılamaz hale geldi. Yangın söndürme çalışmalarını izleyen Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, yangında herhangi bir can kaybının yaşanmamasının kendilerini sevindirdiğini belirterek evi yanan vatandaşlara her türlü yardımın yapılacağını söyledi.

Yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak itfaiye ve Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel