13 yaşındaki çocuk gölette boğuldu 02 Temmuz 2014

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında serinlemek için Ören Mahallesi yakınındaki gölete gelen Recep Onay (13) suya atladıktan sonra yüzeye çıkamadı.

13 yaşındaki çocuk gölette boğuldu 02 Temmuz 2014

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında serinlemek için Ören Mahallesi yakınındaki gölete gelen Recep Onay (13) suya atladıktan sonra yüzeye çıkamadı. Gölette yüzen diğer çocuklar, durumu yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Ören Mahallesi’ne gelerek yakınlarına haber verdi.

Gölete gelen mahalle sakinleri, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Bu arada 6-7 kişi gölete dalarak çocuğu aradı. Yaklaşık 1 saat süren arama çalışmaları sonucu Muhammet Yavuz, 13 yaşındaki çocuğa ulaştı. Kıyıya çıkartılarak uzun süre hayata döndürülmesi için kalp masajı yapılan ve oksijen verilen Onay, sedye ile yaklaşık 2 kilometre taşınarak ambulansa bindirildi.

Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Onay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ve jandarma çocuğun yakınlarına ulaşmaya çalışırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam