Arıları eliyle topladı!

Yozgat'ta oğul veren arılar, yönünü şaşırınca şehir merkezinde bir çöp kovasını sardı. Tesadüfen caddeden geçen bir arıcı, arıları eliyle bir kutuya toplayıp götürdü.Yozgat'ta oğul veren ve nereden geldiği belli olmayan arılar, Sarraflar Caddesi'nde bir a

Arıları eliyle topladı!

Yozgat'ta oğul veren arılar, yönünü şaşırınca şehir merkezinde bir çöp kovasını sardı. Tesadüfen caddeden geçen bir arıcı, arıları eliyle bir kutuya toplayıp götürdü.

Yozgat'ta oğul veren ve nereden geldiği belli olmayan arılar, Sarraflar Caddesi'nde bir anda çöp kovanını sardı. Arılar vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Bazı vatandaşlar ise cep telefonları ve fotoğraf makineleri ile çöp bidonunda toplanan arıları çekti. Tesadüfen caddeden geçen bir arıcı, önce kraliçe arıyı, daha sonra diğer arıları eliyle bir kutuya toplayarak götürdü.

Arıcı Abdullah Çakır, arının oğul verip yolunu şaşırmış olabileceğini belirterek, "Arıcının bir tanesi arısını kaçırmış. Oğul kraliçe arı da buraya konduğu için küçük bir oğul grubu da gelmiş buraya konmuş. Biz de tesadüf gördük, kraliçe arıyı ve diğer arıların bir kısmını alıp kutuya koyduk. Burada kalan arılar tekrar yuvasına döner. Bu arılar bal arısı olduğu için zararsızdır, yönünü şaşırdığı için şehre inmiş" dedi.

Esnaflar ise, "Arıları görünce çok şaşırdık. 10 dakika içerisinde çöp bidonunu sardı. Bir arıcı da gelip arıları alıp caddeyi arıdan kurtardı" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler