Ukrayna'dan Lucescu iddiası

Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesinin son senesine giren Lucescu’nun geleceği belirsizliğini koruyor. Rumen teknik adama Trabzonspor’un talip olması sonrası Ukrayna basınında da konuyla ilgili haberler yapılmaya başlandı.   Buna göre Shaktar yönetiminin

Ukrayna'dan Lucescu iddiası
Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesinin son senesine giren Lucescu’nun geleceği belirsizliğini koruyor. Rumen teknik adama Trabzonspor’un talip olması sonrası Ukrayna basınında da konuyla ilgili haberler yapılmaya başlandı.
 
Buna göre Shaktar yönetiminin gelecek sezon tekrar Donbass Arena’ya taşınmayı planladığı ve Lucescu’yu en az 1 sene daha takımın başında tutmak istediği belirtiliyor. Lucescu’nun da ilk etapta bu teklife sıcak baktığı ifade edildi.
 
Rumen basınında yer alan başka bir haberde ise Lucescu’nun Shakhtar ile UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmak istediği ve gelecek ile ilgili kararını bu turnuvanın ardından vermeyi planladığı söyleniyor. 
 
Her iki haberde de Lucescu'nun en azından sezon sonuna kadar Ukrayna ekibinde kalmak istediği anlaşılıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor