O Ses Türkiye’ye Özlem Çelik damgası

Sevilen televizyon programı O Ses Türkiye’de yarışmacı Özlem Çelik söylediği Karadeniz türküsüyle yarışmaya damga vuran isim oldu. Yayınlanan son bölümde Özlem isimli yarışmacı sahne aldı. Özlem “Hey gidi Karadeniz” türküsünü okudu. Sesiyle büyük beğeni t

O Ses Türkiye’ye Özlem Çelik damgası

Sevilen televizyon programı O Ses Türkiye’de yarışmacı Özlem Çelik söylediği Karadeniz türküsüyle yarışmaya damga vuran isim oldu.

Yayınlanan son bölümde Özlem isimli yarışmacı sahne aldı. Özlem “Hey gidi Karadeniz” türküsünü okudu. Sesiyle büyük beğeni toplayan Özlem jüri üyeleri Ebru Gündeş, Murat Boz, Hadise, Gökhan ve Hakan kardeşleri kendisine döndürmeyi başardı.

İşte o performans:

Özlem şarkısını söyledikten sonra yaptığı kısa açıklamada yarışmaya hayatını kaybeden kardeşi için katıldığını söyledi.  Kardeşinin yarışmaya katılmayı ve Ebru Gündeşle düet yapmak istediğini çok istediğini belirten yarışmacı Gündeş’ten şarkı istedi. Yarışmacıyı kırmayan Ebru Gündeş “Kalbimin Efendisi” şarkısını söyledi.

Yarışmacı Özlem jurilerden Ebru Gündeş'i seçerek yarışmada yoluna devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler