Trabzonspor'un efsane isminden flaş sözler! "Gel bize gol at der gibi değişiklikler..."

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Hami Mandıralı, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un efsane isminden flaş sözler! "Gel bize gol at der gibi değişiklikler..."

Trabzonspor'un efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, Hatayspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrası bordo mavili takıma dair değerlendirmelerde bulundu.

Hami Mandıralı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Trabzonsporlu taraftarlar Beşiktaş galibiyeti sonrası Hatayspor maçının da kazanılmasını bekliyordu. İyi oyun olmasa da o fırsatlar yakalandı.

Beşiktaş galibiyetinin taçlanması için Hatayspor maçının da kazanılması gerekirdi. Futbol adına ilk yarıda çok üretken bir Trabzonspor yoktu. Visca'nın güzel bir golü var. Gol sonrası biraz daha takım kendisine gelir gibi oldu ama oyun olarak istenen Trabzonspor yoktu. Bir gerçek var ki Trabzonspor iyi oynamıyor.

Mendy Beşiktaş'a karşı çok iyiydi. Onun için bir parantez açmak gerek. Her an takımı 10 kişi bırakabilir. Evet, yetenekli ama çok acımasız oynuyor. Bu maçta kırmızı kart da görebilirdi.

Uğurcan'a yediği golü yakıştıramadım. Şampiyonlukta başrol oynayanlardan biriydi. Uğurcan kalitesindeki bir kaleci bu golü yememeli. O gol sonrası rakip dirençlendi.

Onuachu rakibi rahatsız eden oyuncuydu. Hoca öyle değişlikler yaptı ki, gel bize gol at der gibi. Bu maç Bjelica'ya yazar. Trabzonspor gibi büyük bir takım 2-0'dan maç veriyorsa, mağlubiyet hocaya yazar."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler