Alex, Süper Lig ekibinin başına geçiyor! Trabzonspor'un eski futbolcusu yardımcısı olacak

Antalyaspor, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex'i takımın başına geçirmeye hazırlanıyor.

Alex, Süper Lig ekibinin başına geçiyor! Trabzonspor'un eski futbolcusu yardımcısı olacak

Antalyaspor’da teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılacağı ve sezon sonundan itibaren takımın başına Alex De Souza'nın geçeceği öne sürüldü.

Antalya yerel basınında yer alan haberlere göre Antalyaspor yönetimi, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex de Souza ile prensipte anlaşma sağladı.

Mehmet Aurelio yardımcısı olacak

Teknik direktörlük kariyerinde Sao Paulo U20 takımı ile Avai’yi çalıştıran 46 yaşındaki Alex'in, Antalyaspor'da çalışacağı ekibi de oluşturma başladığı; bir dönem Trabzonspor forması da giyen Mehmet Aurelio'nun yardımcı antrenör olacağı ifade ediliyor.

Sezon sonunu bekliyor

Alex'in, Antalyaspor ile sezon sonu için anlaştığı ve Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun tamamlanmasını beklediği kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler