Trabzonsporlu taraftarlar fiyatlara tepki göstermişti! Karagümrük maçı için kaç bilet satıldı?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Karagümrük'e konuk olacak. Satışa çıkan 22.500 deplasman biletinden ne kadarı satıldı? Detaylar haberimizde.

Trabzonsporlu taraftarlar fiyatlara tepki göstermişti! Karagümrük maçı için kaç bilet satıldı?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Papara Park'ta Fatih Karagümrük'ü ağırmış ve sahadan 3-2 galip ayrılmıştı. Bordo mavililer, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük'e konuk olacak.

Karagümrük ile Trabzonspor arasında 8 Mayıs Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan mücadele 20.30'da başlayacak.

Biletler 700 TL

Karagümrük, Trabzonspor taraftarı için 22 bin 500 dolayında bileti 700 TL'den satışa sunmuş ve bordo mavili taraftarlar yüksek fiyat nedeniyle İstanbul ekibine tepki göstermişti.

5 bin bilet satıldı

Trabzonsporlu taraftarlar, belirlenen yüksek fiyata karşın şu ana dek 5000 bine yakın bilet satın aldı. Maç saatine kadar deplasman tribünü için satılan bilet sayısının daha da artması bekleniyor.

olimpiyat-stadi.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler