Trabzonspor’un Aydınus karnesi

Spor Toto Süper Ligin 8.haftasında oynanacak Galatasaray-Trabzonspor derbisini yönetecek olan Fırat Aydınus’un Trabzonspor karnesi

Trabzonspor’un Aydınus karnesi

Haber61 - Haber Servisi - Spor Toto Süper Ligin 8.haftasında oynanacak Galatasaray-Trabzonspor derbisini yönetecek olan Fırat Aydınus’un Trabzonspor karnesi

Süper lig kariyerinde 25 Ocak 2004 yılında Trabzonspor’un Atiker Konyaspor’a Hüseyin Avni Aker Stadyumunda 3-0 mağlup olduğu karşılaşmayı yöneten Fırat Aydınus Bordo-Mavili takımın lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere 42 maçını yönetti. Trabzonspor bu karşılaşmalarda 16 galibiyet 14 mağlubiyet ve 12 beraberlik elde etti. Fırat Aydınus hakemlik kariyerinde üç Galatasaray –Trabzonspor derbi maçını yönetti. Trabzonspor Fırat Aydınus’un yönettiği Galatasaray maçlarında ise galibiyet alamadı.
 
Trabzonspor 1-4 Galatasaray. 11 Mayıs 2014 Spor Toto Süper Lig

Galatasaray 2-1 Trabzonspor 22 Aralık 2013 Spor Toto Süper Lig

Galatasaaray 2-1 Trabzonspor 23 Aralık 2009 Ziraat Türkiye Kupası

Trabzonspor Fırat Aydınus’un yönettiği karşılamalarda en farklı mağlubiyetleri Galatasaray’a kendi evinde 11 Mayıs 2014 yılında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda 4-0 ve 22 Ocak 2006 yılında deplasmanda Kayserispor karşısında 4-2 skorlarla aldı.Bordo-Mavili takım Fırat Aydınus’un yönettiği maçlarda en farklı galibiyeti ise deplasmanda 28 Ocak 2008 tarihinde Çaykur Rizespor’u 4-0 yenerek elde etti.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler