"Trabzonspor'un 50. yıldaki şampiyonluğuna engel olamayacaklar"

Muharrem Usta başkanlığında ki Trabzonspor yönetimime seçilen ve 50. Yılda şampiyonluk hedefi ile çalışmalarını sürdüren yeni yönetim kurulunda Personel ve İdari İşler Koordinatörü olarak görev alan Gökhan Saral, sosyal medya hesabından 50. Yıl şampiyonlu

"Trabzonspor'un 50. yıldaki şampiyonluğuna engel olamayacaklar"

Muharrem Usta başkanlığında ki Trabzonspor yönetimime seçilen ve 50. Yılda şampiyonluk hedefi ile çalışmalarını sürdüren yeni yönetim kurulunda Personel ve İdari İşler Koordinatörü olarak görev alan Gökhan Saral, sosyal medya hesabından 50. Yıl şampiyonluğu ve şike davası ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Şike bireysel bir eylem mi?” diye mesajlarına başlayan Saral, “Şikeyi tartışmalı ve unutturmamalıyız!, Şikeyi; Başkanlar, yöneticiler, futbolcular, hakemler ve menajerler yapmadı mı?” diyerek alınan cezalarda kulüp yöneticilerinin ceza almadan hala görevlerinin başında olmasına dikkat çekti.

Gökhan Saral “Şikeye doğrudan ya da dolaylı karışanların tamamı bugün de futbolun içinde değil mi? Lekesiz, şikesiz ve zerre kadar şüphesiz şampiyonluğumuzu çalanlar 50. yılımızdaki şampiyonluğumuza engel olamayacaklar. Haklı mücadelemiz sonuç alınıncaya kadar yılmadan kararlılıkla devam edecektir. Trabzonsporumuzun hakkını, emeğini, alın terini çalmaya bundan sonra kimse cesaret dahi edemeyecektir, ettirmeyeceğiz.” Diyerek 50. Yılda hiçbir gücün Trabzospor’u şampiyonluk yarışından geri bırakamayacağıı belirtti ve “Camiamız artık tek yürek, tek vücut, tek sestir” diyerek birlik ve bütünlüğün önemini vurguladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor