Karadeniz Fırtınası bu kez Bursa’da esecek

Trabzon'un kurtuluşunun 98.Yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri etkinlikleri bu yıl İstanbul dışında da gerçekleşiyor. Antalya’dan sonra sırada Bursa, İzmir, Samsun, Adana ve Kahramanmaraş illeri var.   ANTALYA TAMAM SIRA BURSA’DA   17-25 Aral

Karadeniz Fırtınası bu kez Bursa’da esecek
Trabzon'un kurtuluşunun 98.Yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri etkinlikleri bu yıl İstanbul dışında da gerçekleşiyor. Antalya’dan sonra sırada Bursa, İzmir, Samsun, Adana ve Kahramanmaraş illeri var.
 
ANTALYA TAMAM SIRA BURSA’DA
 
17-25 Aralık 2015 tarihlerinde Antalya’da faaliyet gösteren Antalya Trabzonlular Derneği ile birlikte gerçekleşen Trabzon günleri büyük ilgi görmüştü.  18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında ise Bursa’da(Merinos Kütür Merkezi) Trabzon'un kurtuluşunun 98.Yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği gerçekleşecek.
 
Etkinlikler kapsamında dün Trabzon’a gelen Trabzon Dernekler Federasyonu(TDF) Başkanı Mustafa Demir ve başkan vekili Hüseyin Ayaz Trabzon Valisi Abdil Celil Öz,Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile görüştü.
 
ahmet-baskan.jpg
 
Bursa’da gerçekleşecek etkinliklerle ilgi bilgi veren Başkan Demir “18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında ise Bursa’da(Merinos Kütür Merkezi)nde yapacağımız etkinliğe Artvin-Rize-Trabzon-Giresun-Ordu bütün Karadenizli hemşerilerimizi bekliyoruz.Karadeniz fırtınası bu kez Bursa’da esecek.Hemşeri dayanışması ve paylaşımını en güzel şekilde yerine getireceğiz” şeklinde konuştu
 
TDF 2016 yılı içinde Bursa dışında İzmir-Adana-Samsun ve Kahramanmaraş İllerinde de Trabzon Günleri etkinliği düzenleyecek.
 
orhan-baskan.jpg
 
vali-001.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler