Trabzonspor'da stoper bilmecesi

Trabzonspor’da sakat ve cezalı futbolcular, takıma döndüğü için teknik direktör Hami Mandıralı, stoperde görev vereceği oyuncu konusunda tercih yapmakta zorlanıyor. Daha önce savunmanın ortasına Mustafa ve Aykut ikilisini monte eden Hami Mandıralı, bu ara

Trabzonspor'da stoper bilmecesi

Trabzonspor’da sakat ve cezalı futbolcular, takıma döndüğü için teknik direktör Hami Mandıralı, stoperde görev vereceği oyuncu konusunda tercih yapmakta zorlanıyor.

Daha önce savunmanın ortasına Mustafa ve Aykut ikilisini monte eden Hami Mandıralı, bu arada Aykut’un kart cezalısı olduğu dönemde de Akakpo’yu oynattı. 1461 Trabzon’dan kiralanan Akakpo, kendisine verilen şansı iyi kullanmıştı.

Mustafa’nın formda olması nedeniyle Hami Mandıralı'nın Akakpo ve Aykut arasında tercih yapacağı öğrenildi. Büyük umutlarla transfer edilen Douglas ise bu 3 oyuncu arasında geri planda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor