Trabzonspor'da N'doye sesleri

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir süre önce Portekizli stoper Zambrano’nun adı Bordo Mavili camia ile anılmıştı. Stoper’e takviye olarak alınması planlanan bu oyuncudan Trabzonspor resmen vazgeçtiği öğrenild

Trabzonspor'da N'doye sesleri

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir süre önce Portekizli stoper Zambrano’nun adı Bordo Mavili camia ile anılmıştı. Stoper’e takviye olarak alınması planlanan bu oyuncudan Trabzonspor resmen vazgeçtiği öğrenildi. Trabzonspor gözünü yeniden N'doye’ye çevirdiği belirtildi.

NDOYE’NİN PEŞİNDELER

Spor Servisimizin edindiği bilgiye göre; Trabzonspor transfer konusunda farklı isimle ararken hem takıma katkı sağlayacak hem de taraftarın yüzünü güldürecek bir ismi kadrosuna katmak istediği biliniyordu. Bu özeliklerin N'doye’de olduğunu düşünen Trabzonspor, bu oyuncunun peşinde olduğunu duyurdu.

O KALECİ PERŞEMBE GELİYOR

Trabzonspor’a bir süre önce Az Alkmaar kalecisi ile görüştüklerini duyurmuştu. Kosterikalı olan Esteban Alvarato ile anlaşmaya hazırlanan Trabzonspor bu oyuncuyu Perşembe günü Trabzon’a getireceği öğrenildi.

Haber : Tuncay Lakot

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor