Şota'dan oyunculara hızlanın uyarısı

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor akşam saatlerinde Perşembe günü oynayacağı UEFA 3. tur ön eleme karşılaşması önce Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde antrenman gerçekleştirdi. İki oyuncunun eksik olduğu antrenman Şota, öğrencilerini düz koşunun ardından t

Şota'dan oyunculara hızlanın uyarısı

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor akşam saatlerinde Perşembe günü oynayacağı UEFA 3. tur ön eleme karşılaşması önce Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde antrenman gerçekleştirdi. İki oyuncunun eksik olduğu antrenman Şota, öğrencilerini düz koşunun ardından teknik çalıştırdı. Makedonya'da oynanan karşılaşmada vasat bir görüntü ortaya koyan Bordo Mavili oyuncuların bu durumuna Şota antrenmanlarda yan top ve gol pozisyonlarını açarak daha hızlı bir hücuma yönelik çalışma yaptırdı. Şota’nın oyunculara sürekli suratlı olmaları yönünde ikazları ise dikkatlerden kaçmazken oyuncularını da özelde sürekli bu yönde uyardığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler