Trabzonspor'da mazbata töreni bugün!

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan bugün görevi teslim alacak.    Trabzonspor'un 70. Olağan Genel Kurulu'nda aldığı 3 bin 62 oy ile başkanlığa seçilen Muharrem Usta, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 13.00'de dü

Trabzonspor'da mazbata töreni bugün!
Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan bugün görevi teslim alacak. 
 
Trabzonspor'un 70. Olağan Genel Kurulu'nda aldığı 3 bin 62 oy ile başkanlığa seçilen Muharrem Usta, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 13.00'de düzenlenecek tören ile mazbatasını alacak.
 
Mazbata töreninde Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta ve yönetim kurulu hazır bulunacak. Bugün gerçekleştirilecek mazbata töreniyle resmen başkanlık koltuğuna oturacak olan Usta, törenin ardından yönetim kurulu ile birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ilk toplantısını gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor